Vă puteți abona la newsletter completând adresa dumneavoastră de email mai jos.Puteți primi ultimele noutăți, acum și prin feed-ul RSS

31
Mai

Implementare GDPR

Acest articol are scopul de a informa utilizatorii in legatura cu modul in care vom folosi datele lor cu caracter personal ex. Mail, numar de tel etc.

Va aducem la cunostinta ca noi accesam datele cu caracter personal introduse in aceasta pagina exclusiv pentru scopul declarat la sectiunile respective.

- Pentru sectiunea "Vrei sa devi colaborator PBAsig?"

Datele dumneavoastra vor fi trimise in mod automat transmise catre personalul angajat al brokerului, personal care a fost instruit in legatura cu confidentialitatea datelor si care va va folosi datele exclusiv in scopul contactarii dumneavoastra in vederea stabilirii unei posibile viitoare colaborari.

In urma contactarii dumneavoastra, indiferent ca se va materializa sau nu o colaborare, datele vor fi sterse din baza de date a siteului si nu vor fi transmise catre terti ori folosite in alte scopuri.

Prin accesarea sectiunii respective, va exprimati acordul ca noi sa va prelucram datele in scopul contactarii dumneavoastra in vederea incheierii unei viitoare colaborari.