Cautare

15 rezultate pentru "sediu"

Concurs


Regulament Oficial al Concursului de grafica pentru compania partenera Professional Claims pe Facebook -19 - 26 octombrie 2018- SECTIUNEA 1
http://www.pbasig.ro/comunitate/concurs-331

Procedura de primire si solutionare a reclamatiilor in cadrul companiei Professional Broker de Asigurare


Procedura de primire si solutionare a reclamatiilor in cadrul companiei Professional Broker de Asigurare1.INTRODUCEREPetitiile primite de catre Professional Broker de Asigurare.
http://www.pbasig.ro/utile/procedura-de-primire-si-solutionare-a-reclamatiilor-in-cadrul-companiei-professional-broker-de-asigurare-313

G) Daune din riscuri asigurate


Daune din riscuri asigurate: avizare şi gestionarepe linii de asigurare şi riscuri asigurateLa încheierea asigurării, în schimbul unei sume de bani (prima de asigurare), asiguratul primeşte promisiunea despăgubirii bunului asigurat, în cazul producerii unui eveniment acoperit de contractul de asigurare.
http://www.pbasig.ro/utile/informatii-utile/tematica/g-daune-din-riscuri-asigurate-285

C) Contractul de asigurare


-Organizatii-   -Istoric Asigurari-   -Statistica-    -A) Despre asigurare-    -B) Principiile asigurarii-    -C) Contractul de asigurare--D) Pricipiile indemnizarii-   - E) Intermediari in asigurari-    -F) Forme de asigurare-    -G) Daune din riscuri asigurate--H) Dictionar de termeni-    -I) Legislatie-CONTRACTUL DE ASIGURARE.
http://www.pbasig.ro/utile/informatii-utile/tematica/c-contractul-de-asigurare-259

Asigurarea de raspundere civila legala fata de angajati


In momentul in care ai o afacere, pe tot parcursul desfasurarii activitatii, compania ta este responsabila fata de angajatii ei pentru cazurile in care acestia sufera accidente de munca sau sufera pagube la bunurile lor, din neglijenta companiei tale, prin neluarea masurilor referitoare la respectarea legislatiei referitoare la protectia muncii.
http://www.pbasig.ro/small-business/activitati-civile/asigurarea-de-raspundere-civila-legala-fata-de-angajati-151

Asigurarea de accidente a angajatilor


Accidentele au loc oriunde si in momente neasteptate, in cele mai multe cazuri, consecintele de natura medicala fiind mai severe decat ne-am putea imagina.
http://www.pbasig.ro/small-business/activitati-civile/asigurarea-de-accidente-a-angajatilor-150