Cautare

11 rezultate pentru "sanatate"

Ce zice Alin T. Baiescu?


Cât valorează 100 lei? Citeste tot articolul aici : http://alinbaiescu.
http://www.pbasig.ro/asigurari-retail/asigurarea-de-sanatate/ce-zice-alin-t-baiescu-327

Asigurarea de Sanatate


Asigurare de SANATATE Riscurile pe care le acoperă de regulă o poliţă de asigurări de sănătate privată: - plata analizelor de laborator - plata investigaţiilor medicale de specialitate - plata serviciilor de stomatologie - plata cheltuielilor de spitalizare - plata cheltuielilor tratamentului după externare - analize de radiologie şi imagistică: computer tomograf (CT), RMN, MRI,  Tomografia cu Emisie de Pozitroni (PET scan)
http://www.pbasig.ro/asigurari-retail/asigurarea-de-sanatate-324

Persoane


-Organizatii-   -Istoric Asigurari-   -Statistica-    -A) Despre asigurare-    -B) Principiile asigurarii-    -C) Contractul de asigurare--D) Pricipiile indemnizarii-   - E) Intermediari in asigurari-    -F) Forme de asigurare-    -G) Daune din riscuri asigurate-   -H) Dictionar de termeni-    -I) Legislatie-ELEMENTELE PRINCIPALE ALE CONTRACTULUI DE ASIGURAREAsigurari de persoaneNr.
http://www.pbasig.ro/utile/informatii-utile/tematica/f-forme-de-asigurare/persoane-276

Asigurarea de sanatate


Cui se adreseaza asigurarile de sanatate ?Asigurarea privata de sanatate se adreseaza persoanelor FIZICE si celor JURIDICE –  in calitate de Contractanti pentru angajatii proprii.
http://www.pbasig.ro/afacerea-ta/sanatate/asigurarea-de-sanatate-213

Asigurarea de bunuri pe perioada transportului - Cargo


In calitate de transportator aveti datoria sa va asigurati ca marfurile transportate ajung in siguranta la destinatie. Clientii dumneavoastra au avut incredere in compania pe care o reprezintati.
http://www.pbasig.ro/small-business/vehicule-comerciale/asigurarea-de-bunuri-pe-perioada-transportului-cargo-161

Asigurarea de constructii/montaj


Asigurarea de constructii/montaj este o asigurare ce ofera protectie pentru:- constructii civile (locuinte, invatamant, arta, cultura, sport, sanatate, administrative, birouri, comerciale, etc.
http://www.pbasig.ro/small-business/raspunderi-pentru-meseriasi/asigurarea-de-constructiimontaj-158

Asigurarea medicala si de accidente a cetatenilor straini aflati temporar in Romania


Utilitatea asigurarii medicale si de accidente a cetatenilor straini aflati temporar in RomaniaCu probleme datorate accidentelor se confrunta oricine si oricand.
http://www.pbasig.ro/asigurari-retail/asigurari-medicale/asigurarea-medicala-si-de-accidente-a-cetatenilor-straini-aflati-temporar-in-romania-146

Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate


Atunci cand planuiesti sa calatoresti in strainatate in scop turistic, pentru a studia, a munci sau a participa la diverse competitii sportive, este bine ca sanatatea ta sa fie protejata si sa nu se regaseasca printre grijile tale.
http://www.pbasig.ro/asigurari-retail/asigurari-medicale/asigurarea-medicala-pentru-calatorii-in-strainatate-120

Sănătate


Cei peste 10 ani de experienta in asigurari medicale, ne-au facut sa intelegem nevoile publicului in ceea ce priveste sanatatea, asigurarea si starea de bine.
http://www.pbasig.ro/small-business/sanatate-40