Cautare

11 rezultate pentru "profesionala"

Organizatii


Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) este singura autoritate împuternicită prin lege cu atribuții de autorizare, supraveghere prudenţială și control a activității de asigurare/intermediere în asigurări în România.
http://www.pbasig.ro/utile/informatii-utile/tematica/organizatii-238

Asigurarea de sanatate


Cui se adreseaza asigurarile de sanatate ?Asigurarea privata de sanatate se adreseaza persoanelor FIZICE si celor JURIDICE –  in calitate de Contractanti pentru angajatii proprii.
http://www.pbasig.ro/afacerea-ta/sanatate/asigurarea-de-sanatate-213

Malpraxis


Aceasta asigurare are ca scop despagubirea prejudiciilor cauzate in principal din neglijenta in exercitarea profesiei, de catre practicantii unor profesii care ofera consultanta sau presteaza un serviciu specializat.
http://www.pbasig.ro/asigurari-retail/raspunderi-profesionale/malpraxis-167

Asigurarea de raspundere civila profesionala


Ca liber profesionist iti pot desfasura activitatea individual sau in diferite forme de asociere: societati civile profesionale, societati cu raspundere limitata, cabinete asociate etc.
http://www.pbasig.ro/small-business/activitati-civile/asigurarea-de-raspundere-civila-profesionala-152

Asigurarea de accidente a angajatilor


Accidentele au loc oriunde si in momente neasteptate, in cele mai multe cazuri, consecintele de natura medicala fiind mai severe decat ne-am putea imagina.
http://www.pbasig.ro/small-business/activitati-civile/asigurarea-de-accidente-a-angajatilor-150

Asigurarea de raspunderi civile profesionale


Utilitatea asigurarii de raspundere profesionalaIti desfasori activitatea ca liber profesionist?  Indiferent daca esti medic, avocat, notar, expert contabil, auditor etc.
http://www.pbasig.ro/asigurari-retail/raspunderi-profesionale/asigurari-de-raspunderi-civile/asigurarea-de-raspunderi-civile-profesionale-144

Asigurari de raspunderi civile


Indiferent de nationalitate, profesie, pozitie sociala, fiecare dintre noi este raspunzator pentru propriile fapte.
http://www.pbasig.ro/asigurari-retail/raspunderi-profesionale/asigurari-de-raspunderi-civile-137

Activități civile


Va putem ajuta in luarea deciziei pentru o asigurare civila, fie ca sunteti decorator, electrician, instalator, gresier – faiantist sau constructor.
http://www.pbasig.ro/afacerea-ta/activitati-civile-42

Asociatii profesioniste


De la arhitecti si mandatari, pana la agenti imobiliari si lingvisti, cei mai multi oameni de afaceri pot beneficia intr-un mod simplu de asigurarea de indemnitate profesionala.
http://www.pbasig.ro/small-business/asociatii-profesioniste-35

Small Business


Fie ca aveti o afacere de familie sau o intreprindere mica, suntem siguri ca aveti anumite bunuri pe care vreti sa le stiti in siguranta.
http://www.pbasig.ro/small-business-7