Cautare

7 rezultate pentru "mica"

Casco


ELEMENTELE PRINCIPALE ALE CONTRACTULUI DE ASIGURAREII. CASCO (avarii, furt, calamităţi, etc) pentru mijloace de transport.Nr.  crt.
http://www.pbasig.ro/utile/informatii-utile/tematica/f-forme-de-asigurare/casco-281

Chestionar case


-Organizatii-   -Istoric Asigurari-   -Statistica-    -A) Despre asigurare-    -B) Principiile asigurarii-    -C) Contractul de asigurare--D) Pricipiile indemnizarii-   - E) Intermediari in asigurari-    -F) Forme de asigurare-    -G) Daune din riscuri asigurate-   -H) Dictionar de termeni-    -I) Legislatie-Chestionarul cumulativ folosit  in cazul asigurării  locuinţelor (apartamente in bloc sau case)
http://www.pbasig.ro/utile/informatii-utile/tematica/f-forme-de-asigurare/bunuri/chestionar-case-278

Asigurarea de constructii/montaj


Asigurarea de constructii/montaj este o asigurare ce ofera protectie pentru:- constructii civile (locuinte, invatamant, arta, cultura, sport, sanatate, administrative, birouri, comerciale, etc.
http://www.pbasig.ro/small-business/raspunderi-pentru-meseriasi/asigurarea-de-constructiimontaj-158

Asigurarea facultativa a locuintei


Asigurarile facultative de locuinte sunt produse specifice ale companiilor de profil, prin care se pot asigura apartamente, case sau imobile ,impotriva producerii anumitor riscuri prevazute in contractul de asigurare.
http://www.pbasig.ro/asigurari-retail/asigurarea-de-locuinta/asigurarea-facultativa-a-locuintei-148

Birouri


Chiar daca detineti o companie mica, o firma cu deschidere nationala, sau o franciza internationala, cu siguranta va doriti sa preintampinati o serie de riscuri cum ar fi: incendiile, inundatiile, jafurile, sau cazurile exceptionale in care un client se accidenteaza in locatia dumneavoastra.
http://www.pbasig.ro/small-business/birouri-38

RCA


Informatii privind asigurarea obligatorie RCA conform cedam.csa-isc.
http://www.pbasig.ro/asigurari-retail/rca-23

Small Business


Fie ca aveti o afacere de familie sau o intreprindere mica, suntem siguri ca aveti anumite bunuri pe care vreti sa le stiti in siguranta.
http://www.pbasig.ro/small-business-7