Cautare

4 rezultate pentru "caraus"

Incoterms


INCOTERMS 1990 / INCOTERMS 2000Sunt reguli publicate de Camera Internationala de Comert de la Paris (Intrernational Chamber of Commerce-ICC) in mai multe etape - 1936, 1953, 1967, 1976, 1980, 1990, 2000 - si se refera la interpretarea  uniforma a obligatiilor vanzatorului si cumparatorului privind derularea contractului de vanzare internationala referitor la livrarea marfurilor, repartitia cheltuielilor, transferul riscurilor si formalitatile documentare privind trecerea marfurilor de la vanzator lacumparator.
http://www.pbasig.ro/utile/informatii-utile/tematica/i-legislatie/incoterms-289

Asigurare de raspundere a transportatorului/carausului pentru marfa transportata - CMR/RTR


Polita de asigurare CMR/RTR, acopera raspunderea celui care efectueaza transporturi de marfuri cu autovehicule aflate in proprietatea sa, inchiriate sau in gestiune, pentru pagubele la marfa transportata, potrivit conventiei referitoare la contractul de transport international de marfuri pe sosele.
http://www.pbasig.ro/small-business/vehicule-comerciale/asigurare-de-raspundere-a-transportatoruluicarausului-pentru-marfa-transportata-cmrrtr-166

Asigurarea de bunuri pe perioada transportului - Cargo


In calitate de transportator aveti datoria sa va asigurati ca marfurile transportate ajung in siguranta la destinatie. Clientii dumneavoastra au avut incredere in compania pe care o reprezintati.
http://www.pbasig.ro/small-business/vehicule-comerciale/asigurarea-de-bunuri-pe-perioada-transportului-cargo-161

Asigurarea de raspundere a transportatorilor - CMR/RTR


Activitatea de trasport implica o mare responsabilitate, o asigurare adecvata a raspunderii privind pierderea sau avarierea marfurilor si bunurilor transportate este esentiala pentru stabilitatea financiara a companiei dumneavoastra.
http://www.pbasig.ro/small-business/curieri-si-transportatori/asigurarea-de-raspundere-a-transportatorilor-cmrrtr-153