Cautare

9 rezultate pentru "CMR"

Ai avut un accident?


Departament Daune Se spune ca nimic nu e pe gratis in lumea asta, ca fiecare lucru isi are pretul lui.
http://www.pbasig.ro/utile/ai-avut-un-accident-308

F) Forme de asigurare


-Organizatii-   -Istoric Asigurari-   -Statistica-    -A) Despre asigurare-    -B) Principiile asigurarii-    -C) Contractul de asigurare--D) Pricipiile indemnizarii-   - E) Intermediari in asigurari-    -F) Forme de asigurare-    -G) Daune din riscuri asigurate--H) Dictionar de termeni-    -I) Legislatie-CLASIFICARE CONFORM NORMEI EMISĂ DECOMISIA DE SUPRAVEGHERE A ASIGURĂRILOR DIN ROMÂNIA1
http://www.pbasig.ro/utile/informatii-utile/tematica/f-forme-de-asigurare-274

Tematica


Modul  I, noţiuni introductive (generale) . Despre asigurare. Termeni. Istoric. Statistică. Asigurarea. Coasigurarea. Autoasigurare.
http://www.pbasig.ro/utile/informatii-utile/tematica-237

Asigurare de raspundere a transportatorului/carausului pentru marfa transportata - CMR/RTR


Polita de asigurare CMR/RTR, acopera raspunderea celui care efectueaza transporturi de marfuri cu autovehicule aflate in proprietatea sa, inchiriate sau in gestiune, pentru pagubele la marfa transportata, potrivit conventiei referitoare la contractul de transport international de marfuri pe sosele.
http://www.pbasig.ro/small-business/vehicule-comerciale/asigurare-de-raspundere-a-transportatoruluicarausului-pentru-marfa-transportata-cmrrtr-166

Asigurarea de bunuri pe perioada transportului - Cargo


In calitate de transportator aveti datoria sa va asigurati ca marfurile transportate ajung in siguranta la destinatie. Clientii dumneavoastra au avut incredere in compania pe care o reprezintati.
http://www.pbasig.ro/small-business/vehicule-comerciale/asigurarea-de-bunuri-pe-perioada-transportului-cargo-161

Asigurarea de raspundere a transportatorilor - CMR/RTR


Activitatea de trasport implica o mare responsabilitate, o asigurare adecvata a raspunderii privind pierderea sau avarierea marfurilor si bunurilor transportate este esentiala pentru stabilitatea financiara a companiei dumneavoastra.
http://www.pbasig.ro/small-business/curieri-si-transportatori/asigurarea-de-raspundere-a-transportatorilor-cmrrtr-153