Asigurarea de LOCUINTA

Asigurarea de locuinte

Fenomenele naturale, calamitatile, incendiul sau explozia pot distruge agoniseala de o viata, de aceea este important sa ne asiguram locuinta .
Pentru prevenirea incendiilor sau a exploziilor exista o serie de masuri de siguranta si prevenire care se imbunatatesc de la an la an, diminuand pericolul lor, in schimb inundatiile sau cutremurul,  sunt aproape imposibil de evitat sau prevenit, punand in pericol locuinta si bunurile aflate in ea (mobilier, aparatura electocasnica, imbracaminte etc).
In afara de aceste pericole, locuinta si bunurile se afla si sub amenintarea furturilor, a intrarii prin efractie sau vandalismului.
Toate acestea sunt argumente care sustin necesitatea unei asigurari de locuinte si a bunurilor aflate in ea.
Totodata, o astfel de asigurare este obligatorie in cazul in care locuinta devine obiectul de garantie in momentul solicitarii unui imprumut bancar.
Incheierea acestui tip de asigurare este cea mai ieftina modalitate de protejare a cladirii si a bunurilor personale, mai ieftina decat achizitionarea unui sistem perfectionat de alarma sau chiar intretinera anuala a unui caine de paza.


Va este de folos informatia de pe aceasta pagina?