Asigurări retail

Marea majoritate a oamenilor care au nevoie de o asigurare cu acoperire complexa, nu sunt constienti de acest lucru. Din pacate, in momentul unei daune, realizeaza prea tarziu, ca polita lor este inadecvata riscurilor la care se expun.

E foarte probabil sa aveti nevoie de un grad mai mare de acoperire daca detineti masini sau proprietati de valoare mare, sau de ce nu aparatura tehnica scumpa.

Ati putea detine o colectie impresionanta de obiecte de valoare, sau ati mostenit o cantitate semnificativa de bijuterii, antichitati sau obiecte de arta rare.

Stim ca aceste bunuri au o valoare foarte mare pentru dumneavoastra si dorim sa va protejam valorile in cele mai bune conditii.

Din fericire, exista modalitati de protectie a bunurilor de valoare, perfect adaptate stilului dumneavoastra de viata. 

Una dintre ele este sa fiti asimilat ca un individ unic cu anumite nevoi specifice statutului avut. Professional Broker incheie polite de asigurare personalizate pentru clienti speciali, asigurandu-va de calitatea inalta a standardelor noastre si de confidentialitate in asigurarea  bunurilor dumneavoastra.

Professional Broker va lucra alaturi de dumneavoastra, pentru a crea un produs specific nevoilor pe care le aveti, un produs de care puteti sa fiti sigur, si care va garanta protectia exemplara a stilului de viata si a posesilor avute.

Sunteti un individ aparte. Noi suntem un broker de asigurari aparte.

Va este de folos informatia de pe aceasta pagina?