Afaceri corporative

Atunci cand aveti un business de top, aveti nevoie de asigurari pe masura afacerii dumneavoastra. Sediul companiei, dotarile, precum si utilajele si marfurile achizitionate reprezinta o investitie importanta. Toate bunurile companiei dumneavoastra, pot fi afectate oricand de evenimentele neprevazute ce pot avea loc. Un incendiu poate provoca pagube in valoare de miliarde, deteriorarea stocurilor de marfa, iar in unele cazuri intreruperea activitatii.

Pentru a va proteja in astfel de situatii neplacute, a caror frecventa este din pacate în crestere, este necesar sa fiti asigurat. Asigurarile pentru bunuri va protejeaza activele ce genereaza valoare pentru afacerea ta. De asemenea, intr-un mediu concurential si riscant din perspectiva bonitatii si stabilitatii financiare a partenerilor de afaceri (clientii debitori), asigurarile de credite comerciale reprezinta cea mai buna modalitate de a va proteja si dezvolta afacerea.Vanzarile de marfuri sau prestarile de servicii cu plata la termen sunt expuse riscului de neplata a creditului comercial. Lipsa protectiei financiare in astfel de situatii iti poate cauza prejudicii majore: de la pierderea profitului la criza de lichiditati, blocaje financiare si regresul afacerii, pana la falimentul companiei. 
Asigurarea de credite comerciale este un instrument eficient de management al riscului, care va ajuta sa preveniti si sa minimizati riscurile asociate contractelor comerciale, protejandu-va afacerea si activele companiei.
Asigurarea de garantii este o alternativa la scrisoarea de garantie bancara, produsul fiind din ce in ce mai solicitat de catre companiile care participa la diverse licitatii pentru achizitiile publice de bunuri si servicii si/ sau de catre companiile care incheie sau au in derulare contracte de executie de lucrari de constructii cu beneficiari privati sau autoritati publice.
Va este de folos informatia de pe aceasta pagina?